Glad sommar!

Så här i semestertider vill vi passa på och skicka ett stort tack till dig och ditt team för ert förtroende och för att vi får möjlighet att utvecklas tillsammans både som individer och organisationer!

På AddPro och ITF har vi haft ett otroligt utvecklande, roligt och händelserikt första halvår och vi kan redan nu lova ett än mer händelserikt andra halvår fyllt med både intressanta erbjudande och möjligheter både för er som kund och oss på AddPro!

På AddPro växlar vi inte ner under sommarmånaderna utan vi fortsätter 24×7 precis som vanligt och finns här när du behöver oss. Vi tar även tillfället i akt och filar på några nya erbjudande som vi återkommer med i höst som vi har en känsla av att du kommer att gilla!

Lika gult som det svenska fotbollslandslaget lyser på gräsplanerna i Ryssland, lika fint lyser solen i Sverige, sedan några månader tillbaka och vi hoppas att ni alla får riktigt sköna lata och härliga semesterveckor med sol, bad, familj och vänner!

Som ni vet så gillar ju vi på AddPro både ”Cloud” och ord som ”Add” etc så vi lånar ett citat från den indiske poeten Rabindranath Tagore i vår sommarhälsning till dig och hoppas att vi alla får otroligt mycket moln på vår virtuella himmel i sommar!

Molniga hälsningar från din Moln & Applikationsintegratör!

Vännerna på AddPro

Relaterade nyheter

15 november, 2023

AddPro blir itm8 – din digitala kompass

15 november, 2023

”Vi vill vara våra kunders digitala kompass”: itm8 samlar 13 företag i en stor fusion