Evidensia Smådjur AB väljer AddPro som ny strategisk IT -och affärspartner!

Efter ett djupgående strategiskt arbete och en noggrann utvärdering av affärspartners inom IT-området väljer Evidensia Smådjur AB (Evidensia) att teckna ett omfattande samarbetsavtal med AddPro AB (AddPro). Avtalet är strategiskt för både Evidensia och AddPro och är i grunden en Hybrid Cloud lösning som ska bidra till att affärsutveckla Evidensia med hjälp av nya och effektiva digitala lösningar och verktyg.

Både AddPro och Evidensia är inne i en mycket expansiv fas och med detta nya samarbetsavtal kommer AddPro tillsammans med Evidensia att kunna effektivisera och optimera befintlig miljö men mer viktigt är att AddPro är med och utvecklar samt driver Evidensias digitaliseringsresa framåt med AddPros digitaliseringskoncept och metodik. Detta innebär att AddPro levererar, en för Evidensia, helhetslösning som mer detaljerat kan beskrivas som en Hybrid Cloud där leveransen innefattar många olika lösningar b.la. AddPros egna Datacenters, Microsoft Azures molntjänster och allt synkas med AddPros 24×7 Service Management Team för att uppnå en högre effektivitet och hög säkerhet.

AddPro bedömer affärsvärdet till ca: 30-35 MSEK över de närmaste två åren.

”Vi är otroligt glada och stolta över att få bli samarbetspartner till Evidensia och vi tror att Evidensia har sett samma sak som vi på AddPro har gjort. Evidensia är, precis som alla andra företag i deras storlek, enormt beroende av en väl fungerande strategi som inkluderar och framhåller digitaliseringens möjligheter att påskynda affärsprocesser samt hitta nya sätt att göra affärer. Evidensia har en sådan strategi och AddPro är katalysatorn som hjälper till att påskynda processen så att Evidensia kan skaffa sig konkurrensfördelar på marknaden. Vi bildar tillsammans ett riktigt dreamteam och vi bidrar till att stärka Evidensias konkurrenskraft med vår kompetens och våra koncept”, säger Nicklas Persson, VD på AddPro.

”I den fas som Evidensia befinner sig i med starkt fokus på tillväxt och digitalisering så känns det än viktigare att ha en samarbetspartner som förstår våra behov och som vill vara med och växa tillsammans med oss. Vi upplever AddPro som ett mycket professionellt företag med engagerade medarbetare.” säger Gregor Ålund IT-chef Evidensia Sverige.

”Vi ser fram ett långt och fruktbart samarbete för båda parter och vi hoppas att vi kan expandera vår leverans globalt tillsammans med Evidensia precis som med många av våra andra kunder”, avslutar Nicklas Persson.

AddPro AB ( www.addpro.se )
AddProkoncernen bedriver verksamhet inom IT-området Säker & Effektiv IT och etablerades år 2000. Verksamheten utvecklas mycket positivt, expanderar starkt och finns idag representerat i Malmö, Stockholm, Göteborg, Helsingborg och Kristianstad. AddPro är en av de främsta applikations- och molnintegratörerna i Sverige. Med en kombination av topprankade konsulter, strategiska leverantörer, utvalda molntjänster, egna datacenter och 24/7 bemannad support kan AddPro förse kunderna med den bästa kombinationen av lösningar som uppfyller högt ställda verksamhetskrav. Verksamheten beräknas 2019 närma sig en omsättning på ca 1 MRD med god lönsamhet och sysselsätter över 300 anställda specialister varav ca 85% är tekniska affärsspecialister verksamma i något av bolagets kompetensområden.

Evidensia Smådjur AB ( www.evidensia.se )
Evidensia Smådjur har idag 65 kliniker med totalt 1700 anställda i Sverige. Evidensia Djursjukvård erbjuder trygg och personlig vård för hundar, katter, exotiska djur och hästar. På lokala djurkliniker och specialiserade djursjukhus i hela Sverige får viktiga familjemedlemmar hjälp med förebyggande friskvård, primärvård, akutvård, avancerad kirurgi och rehabilitering. Varje möte med djur och ägare ska göra skillnad och tillsammans tar våra engagerade medarbetare emot över 500 000 patientbesök per år.


För ytterligare information kontakta:
Nicklas Persson, AddPro AB, 073-625 75 50, nicklas.persson@addpro.se

Johan Wiklund, Evidensia Smådjur AB, 070-321 99 99, johan.wiklund@evidensia.se

Relaterade nyheter

22 september, 2023

JDM blir en del av itm8!

18 september, 2023

AddPro etablerar ett nytt affärsområde inom SMB-segmentet genom att förvärva Sotea AB