Bästa Blended Learning i Swedish Learning Awards

AddPro har, tillsammans med STR, Grade och BSIP, varit nominerad till Swedish Learning Awards 2015 i kategorin ”Bästa Blended Learning” med den gemensamma produkten ”Elevcentralen Premium”.

Igår kväll annonserades vinnarna under Swedish Learning Awards galan och AddPro utsågs tillsammans med STR, Grade och BSIP till Sveriges bästa Blended Learning under 2015. Med kategorin bästa blended learning menar Swedish Learning Awards en utbildning som kombinerar olika leveransformer med en hög pedagogisk nivå som utgår från målgruppens behov.

I våras lanserade Sveriges Trafikskolors Riksförbund (STR) en helt ny digital plattform för framtidens förarutbildning, ”Elevcentralen Premium”. Genom nya moment i form av text, ljud, bild, film och spelövningar ska trafikskoleelever över hela landet öka sina kunskaper. Samtidigt blir utbildningen roligare och mer individanpassad. Den nya plattformen kommer inom en snar framtid att beröra över 100 000 elever över hela landet. Drygt 85 % av landets trafikskolor är medlemmar i STR.

– Elevcentralen Premium är ett helt unikt system med fantastiska möjligheter. Syftet är att bidra till en ny modern och kostnadseffektiv digital utbildning. Eleverna ska bli bättre lämpade i trafiken och öka säkerheten genom en högre kunskapsnivå̊, berättar Håkan Björklund, VD för STR.

– Detta är ett strategiskt projekt som pågått under lång tid. Vi satsar alltid långsiktigt tillsammans med våra kunder och affärspartners och detta har resulterat i många konkreta affärer som stärker våra gemensamma kunders konkurrenskraft. Kunderna får det bästa från flera världar helt tryggt och kostnadseffektiv levererat. Det är riktigt kul att vi uppfattas som den bästa aktören i Sverige på detta, säger Nicklas Persson VD på AddPro AB.

Konkurrensen om utmärkelsen var stenhård och ett stort antal kriterier måste uppfyllas för att vara kvalificerad som nominerat företag med allt ifrån kompetens, en hög pedagogisk nivå och innovation.

– Vi ser alla utmärkelser vi får som en kvalitetsstämpel och våra kunder kan känna sig förvissade om att vår personal har djup kompetens och gedigen erfarenhet av kvalificerade uppdrag relaterade till våra tjänster, säger Jörgen Pålson affärsområdeschef på AddPro AB.”

Relaterade nyheter

22 september, 2023

JDM blir en del av itm8!

18 september, 2023

AddPro etablerar ett nytt affärsområde inom SMB-segmentet genom att förvärva Sotea AB