AddPro vill hjälpa it-kollegor på flykt

AddPro är ett av Nordens snabbast växande teknikföretag och vi erbjuder helhetslösningar inom affärs- och applikationsutveckling, cybersäkerhet och infrastrukturlösningar. Vi stärker våra kunders konkurrenskraft med kunskap och lösningar för att vinna på sina respektive marknader.

Vi följer utvecklingen i Ukraina med tunga hjärtan och vill göra vad vi kan för att hjälpa till i denna omänskliga situation. Med det sagt vill vi stärka deras kämparanda och förse dem med medel som de kan använda för segrar på ”deras marknad”.

AddPro har därför gått ut med nedaninformation till alla våra medarbetare!

Vi på AddPro ser alltid till att utöva det bästa beteendet och hedra våra värderingar. Det är i sådana här situationer som vi alla testas och det är just nu vi måste verkställa på våra värderingar, vår mänsklighet och att verkligen stå upp för de som behöver vår hjälp och support! The AddPro & the World Way!

Med tanke på den situation som Ukraina, Europa och världen för närvarande befinner sig i vill vi som företag tillsammans med hela AddPro-kollektivet, dvs alla våra anställda bidra.

Skänker du som AddPro-anställd pengar till en hjälporganisation för att hjälpa de som är utsatta och i behov av hjälp på grund av invasionen av Ukraina, skänker AddPro samma summa (upp till max 500 kr/person). Då har vi potentiellt en möjlighet att tillsammans skänka nästan en halv miljon kronor till de som behöver akut hjälp.

Vi sträcker också ut en hand till alla applikationsutvecklare, cybersäkerhets- eller infrastrukturexperter som på grund av den rådande situationen har tvingats fly Ukraina och nu letar efter en ny, säkrare tillvaro. Utifrån vår verksamhet och vårt kontaktnät kan vi hjälpa dessa individer med både arbete, boende och samhällskontakter så att de snabbt kan återetablera sig i ett nytt land och på en ny marknad. Känner du till någon som skulle behöva den typen av hjälp, vänligen kontakta ukraine@addpro.se

Om du som läser detta inte arbetar på AddPro med ändå vill hjälpa till kan även du kontakta ukraine@addpro.se!

Låt oss alla agera och delta i detta tillsammans för Ukraina, Europa och den fria och demokratiska världen!

https://www.di.se/nyheter/mittbolagbidrar-svenska-foretag-stottar-i-krisen/
#mittbolagbidrar #AddSomeFreedom #AddSomeLove

Relaterade nyheter

22 september, 2023

JDM blir en del av itm8!

18 september, 2023

AddPro etablerar ett nytt affärsområde inom SMB-segmentet genom att förvärva Sotea AB