AddPro sponsrar Hockeyns dag och Help at Hand!

Vi på AddPro tycker det är viktigt att främja idrotten och goda initiativ. Vi har därför valt att sponsra Hockeyns Dag i Malmö Arena, när Malmö Redhawks lördagen den 1:e februari kl 15:15 tar emot Luleå Hockey på hemmais.

Hockeyns Dag körs för nionde året i rad och är en manifestation för hockeyn i Malmö. I år har Malmö Redhawks beslutat sig för att skänka en del av de intjänade pengarna från denna match till Help at hand. En direktverkande biståndsorganisation som hjälper behövande barn med bland annat mat, trygghet, bättre hälsa och skolgång. För varje åskådare skänker AddPro 1 krona och tillsammans med Malmö Redhawks bjuder vi regionens invånare på gratis hockey av högsta kvalitet.

Inträdet är gratis så det är ett perfekt tillfälle att ta med familjen för att njuta av elitidrott och uppleva magisk stämning i en proppfull arena!

Och glöm inte din nallebjörn! För precis som förra året körs det även en ”Teddy Bear Toss”. Vilket innebär att besökarna får lov att ta med sig nallebjörnar in på arenan. Dessa kastas sedan ut på isen vid Malmös första mål.

De insamlade nallarna kommer sedan att skickas till Afrika eller Asien till barn kopplade till organisationen Help at Hand.

Gå in på Malmö Redhawks hemsida för att ta del av information kring biljetter och eventet.

https://www.malmoredhawks.com/meranhockey/hockeyns-dag-2020

Relaterade nyheter

22 september, 2023

JDM blir en del av itm8!

18 september, 2023

AddPro etablerar ett nytt affärsområde inom SMB-segmentet genom att förvärva Sotea AB