AddPro Miljö- och Hållbarhetsrapport 2020

Together towards a brighter future

Hållbarhet är mer än någonsin en integrerad del av vår affärsmodell, både i vår leverans av produkter såväl i våra tjänster. Resan hit har tagit sig förbi flera hållplatser där vi använder oss av gemensamma ord och begrepp till att vi dagligen tänker hållbarhet i allt vi gör . Till exempel skulle alla handla ”miljövänligt” på 90-talet, för att sedan på 00-talet lägga vikten på att göra ”klimatsmarta” val. Sedan 10-talet har det varit begreppet ”hållbart” som gäller. Hållbara företag, hållbar konsumtion, hållbarhetsredovisningar och såklart även hållbar IT.

 

På AddPro ser vi det som ett stort ansvar att främja en hållbar utveckling utifrån flera perspektiv, såsom den miljömässiga, den sociala och den ekonomiska. I vår Miljö- och Hållbarhetsrapport 2020 arbetar vi med FN: s hållbara utvecklingsmål för att se var vi kan göra mest skillnad och var vi kan förbättra oss i både beslut och aktiviteter.

Vi står fast vid principerna i UN Global Compact och kommer att fortsätta att stödja dem i vårt arbeta och rapportera om våra framsteg årligen. Inledningsvis har vi fokuserat på SDG 8, Decent work and economic growth och SDG 9, Industry, Innovation, and Infrastructure.

Som vi säger på Addpro: Creating the Difference in the Cloud and on the Ground!

AddPro Miljö och hållbarhetsrapport 2020 hittar du här.

Relaterade nyheter

22 september, 2023

JDM blir en del av itm8!

18 september, 2023

AddPro etablerar ett nytt affärsområde inom SMB-segmentet genom att förvärva Sotea AB