AddPro expanderar och flyttar till nya bättre och modernare lokaler i Malmö

AddPro är inne i en kraftig tillväxtfas och efterfrågan på våra tjänster och funktioner är mycket stark. Under 2015 har vi flyttat lokalkontoren i Helsingborg och i Kristianstad till större och mer ändamålsenliga lokaler för att skapa förutsättningar för fortsatt expansion och utveckling av vår affär! Nu har turen kommit till kontoret i Malmö där vi flyttar huvudkontoret till splitternya och moderna lokaler till Malmös nya Business Hub, Hyllie.

Precis som i Helsingborg och Kristianstad kommer arbetssättet i Malmö tillämpas i enlighet med ABW-konceptet, Activity Based Workplace. En flexibel och inspirerande arbetsmiljö där vi gärna vill mötas med dig dvs våra kunder, leverantörer och andra samarbetspartners.

Från och med den 18 april 2016 hittar du oss i Hyllie på Arenagatan 8B, 215 33 Malmö ca: 50 meter från Hyllie Tågstation.

Du hittar oss som vanligt på våra vanliga telefonnummer och mailadresser såklart men vår fysiska adress blir ny. Titta in hos oss och låt dig bli inspirerad av både vad våra IT-lösningar kan göra och vår nya arbetsmiljö!

Varmt välkommen till AddProhuset i Hyllie!
Vännerna på AddPro

Relaterade nyheter

22 september, 2023

JDM blir en del av itm8!

18 september, 2023

AddPro etablerar ett nytt affärsområde inom SMB-segmentet genom att förvärva Sotea AB