AddPro är stolt sponsor till Team Rynkeby!

AddPro är otroligt stolta över att vara sponsor till Team Rynkeby.

Vi på AddPro tycker det är väldigt viktigt att ta hand om våra barn. Barnen är vår framtid och barn och cancer hör inte ihop. Vi har därför bestämt oss för att stötta Team Rynkeby och bidra till forskningen. En viktig värdering som vi har på AddPro är att vi alltid ska ta hand om varandra, The A-Team, och vi hoppas att med vårt engagemang kunna bidra till The A-Team – Team Rynkeby.

Team Rynkeby – God Morgon är en del i ett europeiskt välgörenhetsprojekt som varje år samlar in pengar till barn med cancer och deras familjer. Deltagarna är organiserade i olika lag som gemensamt cyklar ner till Paris. Team Rynkeby grundades år 2002 i Danmark, då 11 motionscyklister med anknytning till den danska juiceproducenten Rynkeby Foods A/S beslutade sig för att cykla till Paris för att se avslutningen av Tour de France.

Rynkeby Foods var huvudsponsor för cykelturen, men även andra företag visade sitt stöd. Deltagarna i historiens första Team Rynkeby-lag var faktiskt så duktiga på att skaffa sponsorer att man fick ett överskott på 44 500 SEK när laget återvände till Danmark en dryg vecka senare. Pengarna skänkte Team Rynkeby till barncanceravdelningen på Odense Universitetshospital, och en ny tradition var därmed född.

Idag består Team Rynkeby av 2 250 motionscyklister och 350 medhjälpare fördelat på 65 lokala lag från Danmark, Sverige, Finland, Norge, Färöarna, Island, Tyskland, Schweiz och Belgien. Under 2021 har Team Rynkeby donerat 98,9 miljoner svenska kronor till organisationer som hjälper barn med allvarliga sjukdomar. Därav har 35 miljoner svenska kronor gått till Barncancerfonden och Barnhjärnfonden i Sverige.

Läs mer om Team Rynkeby och hur du kan engagera dig här!

Relaterade nyheter

15 november, 2023

AddPro blir itm8 – din digitala kompass

15 november, 2023

”Vi vill vara våra kunders digitala kompass”: itm8 samlar 13 företag i en stor fusion