The A-Team

Genom att leverera de bästa lösningarna, ha det bästa beteendet och skapa den bästa upplevelsen så är vi här för att revolutionera branschen.

We empower your full potential

På AddPro har du möjligheten att forma din roll så den passar just dig. Vi erbjuder dig frihet under ansvar – på riktigt. För oss är det viktigt att du lyckas såväl på jobbet som i privatlivet.  Vi är olika och vad man behöver för att fungera på jobbet, skiljer sig åt. 

Det kan vara allt från att få till lunchträningen, ta en lång weekend och jobba fredagen från Paris till att checka ut tidigare för att umgås med familjen. Din personliga utveckling är viktig för oss och om du har en bra idé, då kör vi på den!  


Think of us like the Avengers. Only, we’re all in green!


Our Vision

Vår vision är att bli Nordens främsta Digitala Transformations Partner.

Vi stärker våra kunders konkurrenskraft samt framgång för att nå sin fulla potential. Man kan säga att samma filosofi tillämpas när det kommer till våra medarbetare -vi vill vara det självklara valet som arbetsgivare och vi vill att du ska få utnyttja din potential till max! Kom och skapa skillnad tillsammans med oss.


The institutions for solutions

Vi förenas i att vi verkligen brinner för det vi gör och att vi alltid går all-in och stöttar våra kollegor när de behöver det som mest. Att gå den extra kilometern eller att ringa det extra samtalet är delar av vår superkraft som gör att vi tar det ordinära och gör det extraordinärt. På AddPro hittar du specialister inom allt från bred till nischad IT-infrastruktur, IT-säkerhet, affärsutveckling och systemutveckling. Vi har ett sedan länge ett nära samarbete med Microsoft och har idag guldpartnerstatus inom elva områden. Hos oss präglas vardagen av en stark gemenskap och att skapa skillnad, på riktigt! Många AddProiter har varit hos oss väldigt länge och vuxit inom organisationen, helt enkelt för att de trivs så bra. Det är vi väldigt stolta över! 


The AddPro Way – Vår företagskultur

Deliver WOW

We’re here to Revolutionize the Industry.

Stäng

Deliver WOW

WOW, det är den upplevelsen kunden alltid ska ha i alla kontakter med AddPro. Genom att leverera de bästa lösningarna, ha det bästa beteendet och skapa den bästa upplevelsen så är vi här för att revolutionera branschen.
Det kan hända att man glömmer bort vad vi har sagt. Det händer också att man glömmer vad vi har gjort men man kommer aldrig att glömma hur vi fick dem att känna. Så låt oss fokusera på att alltid lämna kunden med absolut bästa upplevelsen någonsin, tjugofyrasju!

The A-Team

United as One!

Stäng

På AddPro är vi väldigt noga med vårt lagbygge. Alla ska synas och märkas. Vi kallar oss för ett kapitalistiskt kollektiv.

Vi använder oss av kapitalismens goda sidor såsom att våga vinna och göra lönsamma affärer för att med det kunna fortsätta utveckla vår affär och våra medarbetare.

Kollektivet bygger på solidaritet och att ha en förmåga att ta hand om varandra och alla vet att ett väl fungerande lag alltid är starkare än en ensam individ. Alla lag behöver såklart en striker, en Zlatan om du så vill. För att Zlatan ska kunna leverera behövs allt ifrån tränare till lagkamrater och i hans fall en välansad gräsmatta!

Så är det även för oss, bortsett från gräsmattan, men likheterna är stora. Alla i laget måste leverera på sin position och då ska alla också få uppmärksamhet och ”cred” för det.

Write Your Legacy

This is your time!

Stäng

Styr upp din dag som ett riktigt proffs. Vi tror på det egna ägarskapet, ansvaret och att alltid ror saker och ting i mål. Till och med Mohammed Ali skulle bli förvånad över vår förmåga att aldrig backa.

Så ta hjälp av dina superkrafter och använd dessa för att för att uträtta stordåd. Det är som Obama sa: ”We are the ones we’ve been waiting for”.

The Institution for Solutions

Building something Extraordinary out of the Ordinary

Stäng

Du känner säkert till att Elon Musk har en vision att alla skall kunna flyga till Mars. Ok, för oss är det kanske att ta det lite för långt, vi nöjer oss med att flyga till Venus 😊
Från starten av AddPro har vi alltid satt innovation och kvalitet i centrum för allt vi gör. Vi strävar alltid efter att förbättra saker i alla situationer. Vi kanske inte bygger några raketer (än) men vi tar vi det ordinära och gör det extraordinärt.
“We do believe in always adding some extra pro and challenging the status quo”

Vi gör det med passion eller inte alls.

Vill du vara en del av vårt framgångsrika team med passionerade, ansvarsfulla, och nytänkande kollegor? Add some Pro to your life!

Connect