Internal & External Web

Tjänsten Internal & External Web vänder sig till dig på en kommunikationsavdelning med ansvar för intranät eller marknadsavdelning som jobbar med extern webb. Vi hjälper dig att utveckla ert intranät- och webblösning där vi tar ansvar för hela flödet från kravinsamling till förvaltning.

Kontakta oss
Stäng

Kontakta oss

*” anger obligatoriska fält

Stora krav ställs på korrekt information, säkerhet, tillgänglighet och användbarhet. Kunder och användare använder olika enheter för att nå informationen, vilket ställer höga krav på användbarhet och funktion. För offentlig verksamhet finns det lagkrav på tillgänglighet, exempelvis.

AddPro har lång erfarenhet av utveckling och förvaltning av webblösningar. AddPro bygger helt specialiserade webbportaler ifrån grunden eller bygger lösningen på CMS verktyg. AddPro ligger i framkant när det gäller verktyg som Sharepoint online och Optimizely (f.d Episerver) och har specialister inom webbtillgänglighet (WCAG) och sökmotorsoptimering. AddPro är både Microsoftpartner och Optimizely partner och har erfarna certifierade utvecklare och arkitekter. 

Ofta behöver man bygga mer eller mindre komplexa integrationer mot andra system, vilket är en av AddPros specialistområden. Vi hjälper er även med att migrera och uppgradera era webblösningar till senaste version eller till ny plattform. Tjänsten leveras som ett DevTeams as a service. 

Tjänsten levereras som ett DevTeam as a service.