Datawarehouse & Power Bi

Tjänsten Datawarehouse & BI vänder sig till de som vill skapa värde av sin information.

Kontakta oss
Stäng

Kontakta oss

*” anger obligatoriska fält

Med hjälp av ett Datawarehouse får verksamheten möjlighet att samla information till en källa som kan användas för att skapa nya tillämningar och slippa underhålla samma information på mer än ett ställe. Man kan säga att Datawarehouset är grunden för digitalisering, insikter och prediktion. Vi hjälper dig att agera på rätt fakta i stället för att bara gå på magkänsla.

Oftast finns information i olika format i olika system. Datakvalitet och möjligheten att koppla ihop informationen saknas för att skapa överblick och insikter. Samma uppgifter måste underhållas i flera system, vilket är både kostsamt och kan ge olika sanningar. Datakvalitet i de underliggande systemen kan även vara av låg kvalitét. Allt detta gör det svårt att skapa insikter och prediktion för välgrundade beslut.

AddPro har metodik för hela processen innehållande design, implementation och förvaltning av Datawarehouse och BI lösningar. Beroende på vart ni som kund befinner er startar vi i rätt steg i processen. Med ett Datawarehouse kontrolleras datakvaliteten i de underliggande systemen vid inläsning, informationen transformeras, aggregeras och berikas i Datawarehouset. Informationen kommer att utgöra grunden för digitalisering och BI-lösningar.

AddPros datalager bygger på Microsoft Azure teknologi och har hög säkerhet.

AddPro har experter med lång erfarenhet av att bygga BI-lösningar med hjälp av Microsoft Power BI. Våra experter får snabbt upp en lösning med ert data i en prototyp som ni kan testa av och anpassas efter era önskemål.  Parallellt byggs Datawarehouset och alla integrationer.

Erbjudandet levereras som ett DevTeam as a service.