Automations

Det finns en enorm potential med att strömlinjeforma och digitalisera affärsprocesser. Med Robotic Process Automation (RPA) kan vi automatisera tidskrävande, enkla och manuella uppgifter med hjälp av den senaste tekniken. 

Kontakta oss
Stäng

Kontakta oss

*” anger obligatoriska fält

För att uppnå störst nyttoeffekter behöver man ätt kompetens från både verksamheten, IT och teknisk förståelse för RPA plattformen. AddPro har stor erfarenhet av att digitalisera processer. Våra verksamhetskonsulter kan kartlägga och optimera processer och våra utvecklare och konsulter kan förverkliga det digitala flödet. 

Ett exempel som vi ser ofta ute hos våra kunder är processer kring Onboarding av personal. Processen är ofta delvis manuell och det skickas mängder med e-post i organisationen för att hantera flödet av onboarding. Ett annat exempel på processer är när hemsidan eller webbhandelsplattformen är nyutvecklad och där kontakten med kunden är digital, medans på insidan sker fortfarande manuella och tidskrävande uppgifter för att hantera ett orderflöde eller en ansökan. 

Digital transformation är även när interna processer transformeras och effektiviseras. Automation kan öka produktiviteten och ge kostnadsbesparingar. Vi hjälper er att skräddarsy applikationer och integrationer med en automatiseringsplattform samt utvecklar organisationens affärsprocesser.

AddPro levererar Automationsprojekt genom våra kompetenta och erfarna managementkonsulter och utvecklare, men ibland också som en löpande tjänst över längre tid. Att anlita AddPro i stället för att kanske anställa en person ger dig tillgång till flera olika kompetenser som inte är rimligt att hitta i en och samma person.