We empower your full potential.

Att förbättra den dagliga driften och skapa ökat kundvärde är viktiga mål för de flesta företag och organisationer. Ett kreativt, utmanande och pålitligt partnerskap är nyckeln till att skapa ”the extra ordinary out of the ordinary”

Vår mångåriga erfarenhet av en föränderlig IT-värld, nära relation till företag och organisationer med olika utmaningar och krav är grunden till att vi genom åren utvecklats till vad vi är, Nordens ledande Business Transformation Partner och Cloud & Application Integrator. Vi har i samarbete med våra kunder och partners arbetat fram en bred portfölj av erbjudanden som skapar rätt förutsättningar för att effektiv utveckla och förvalta er verksamhet över tid.

Erbjudandena bygger på våra fyra övergripande fokusområden och är baserade på ledande teknologi, plattformslösningar, molntjänster och strategiska partnerskap som skräddarsys efter varje unikt kundbehov.

Oavsett om ni har egen infrastruktur, har outsourcat eller gått till molnet hjälper vi er med strategi, integration, migrering och administration av era IT-system vilket stöttas av våra topprankade konsulter, egna datacenter, 24×7 bemannad servicedesk och AddPros egna Security Operation Center (SOC).